lørdag 17. oktober 2009

Søskenmatching; “back to the good ol’ days”

Jeg fikk så lyst til å sy en finbukse til lillebror i anleding 1-års dagen hans. I Ottobres vinternummer fra i fjor var det en nydelig tweedbukse og en tweedkjole, så da ble det litt finklær på begge ungene. Synes denne stilen er såå stilig, men litt usikker på hvordan kjolen vil bli mottat av storesøster som er mer i en rosa og lilla periode. Valgte å sy buksen til lillebror i størrelse 86, noe som viste seg å bli altfor stort i lengden, selv om den satt perfekt over rompa. Ja, ja. da får det heller bli en jule- eller vårbukse. Kjolen til storesøster er nok også litt stor da den er i størrelse 98, men det gjør liksom ikke så mye med kjoler om de er litt store. Kjolen er sydd i tweed og foret med grå sateng og pyntet både med bånd og en blomst. Synes selv den ble veldig fin :).

Tweedbukse_1a

Tweedkjole_1a Tweedkjole_1b

Mønster: Ottobre 6/2008

Stoff: Tweed og grå sateng fra Stoff og Stil. Bånd, blonder og pynteblomst fra litt her og der.

6 kommentarer:

 1. nei men, så stilige klær!!! det må vi nesten få se action piks av!!! Digger buksemodelen!

  SvarSlett
 2. Den kjolen var kjempesøt!!!

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 4. Rotet litt med innlegget mitt over (Ny i blogg-verden). Ville si at kjolen er nydelig og at klyper istedenfor knapper var en god ide.

  SvarSlett
 5. Er helt måløs...du er jo bare helt super

  SvarSlett
 6. Nydelige plagg! Gøy å se kjolen - jeg har også sydd den, men brukte bare tekstiler jeg hadde liggende tilgjengelig på "lageret" mitt (http://fitmumcreatings.blogspot.com/2009/10/hello-kitty-selekjole.html)

  Lurer på om du også opplevde en utfordring med rynkingen på frontstykket? Avstanden mellom merkene var nemlig akkurat der det skulle være ved rynking, FØR jeg gjorde noen rynking.. Lurte på om det var feil i mønsteret, eller om jeg hadde gjort en feil?!

  SvarSlett