torsdag 30. april 2009

Konkurranse

Har du lyst til å vinne en knytekjole eller knytebukse til knøttet ditt (Str nyfødt og opp til 3 år) ?

Jeg gir bort en kjole eller bukse (du velger) til en leser. Fargen er valgfri blant de jeg inne for øyeblikket og pynten er valgfri (hjerte, stjerne, bokstav el.l), eller du kan la meg bestemme :).

Reglene er som følger:
1. Du må kommentere dette innlegget og si om du ønsker kjole eller bukse og hvilken størrelse.
2. Du må ha din egen blogg der du linker til dette innlegget med bilde.
3. Hvis du vinner må du publisere bilde av knøttet ditt med plagget på på bloggen din (du behøver ikke ha med fjeset hvis du ikke vil det).

Jeg trekker en vinner fredag den 8. mai :)

8 kommentarer:

 1. Fine kjole/bukse du har laget! Om jeg vinner vil jeg ha bukse i størrelse 2 år.

  SvarSlett
 2. Jeg er med! Jeg har tre gutter jeg. En på 1, en på 2,5 og en på 4,5. Hvilken det evt. blir til bestemmer du =D Spennende!

  SvarSlett
 3. Jeg vil delta!! Kjempefine klær!!! Om jeg skulle vinne, ønsker jeg bukse str.3 år (til gutten min, så kan jenta mi på 1/2 arve den hehe)

  SvarSlett
 4. Så fine klær du syr! Jeg bil gjerne delta i konkurransen og om jeg skulle være den heldige, ønsker jeg bukse str 1 år til den lille jenten min...

  SvarSlett
 5. Hei!
  Så fin en blogg du har. Fant linken til siden din hos UnePune, og jeg fikk lyst til å være med på konkurranse! Jeg elsker de knytebuksene men siden jeg ikke er så dreven med symaskinen min enda, hadde det vært kjempeartig å vinne. Da ønsker jeg selvfølgelig bukse i størrelse 3 år. Nå krysser jeg fingrene!

  ~Linn

  SvarSlett
 6. Du lager fine klær som ser veeeeldig komfortable ut. Heldig den som er ung! *sukk* :) Jeg deltar gjerne i konkurransen din, og om jeg skulle være så heldig å vinne hadde jenta mi likt godt en slik knytebukse i str. 1 år.

  SvarSlett
 7. Så mye fint du har sydd!!! Nydelige plagg! Vil gjerne være med i konkuransen! Om vi er så heldige å vinne vil vi gjerne ha en bukse i str. 2 år.

  SvarSlett
 8. så masse flott det var her! fant linken hit hos unepune og vil gjerne være med.
  Ønsker bukse størrelse 2 år om vi vinner.

  SvarSlett