lørdag 19. september 2009

Dill og dall og småting

Her kommer en liten oppsummering over småting jeg har laget i det siste. Jeg har blant annet sydd noen mobiletuier til meg selv og til gubben i huset. Mønsteret er enten fra bloggen til June med noen små variasjoner (blant annet ble etuiet til gubben foret) eller et fra Keykalou, kjøpt på etsy. Det sistnevnte etuiet har også en lomme bak med plass til kort eller sedler, smart :). Mulig julegave, hmmm?

Mobiletuier_1c Mobiletuier_2a

Mobiletui_3a Mobiletui_3b

Mønster: fra UnePune sin blogg eller fra Keykalou

Stoff: Blått/hvitt fra Ikea og rødblomstrete fra Stoff og Stil.

Det har også blitt en del kleenexetuier etter mønster fra boken, sew what! BAGS. Synes disse var superenkle og sy og veldig praktiske for oss som har barnehagebarn som konstant er forkjølte :)

Kleenexetuier_1a

Mønster: fra sew what! BAGS

Stoff: Rosa med blader fra Ikea og rødt med hvite blomster fra Stoff og Stil.

Noen strikkepinneetuier og rundpinneetuier har det også blitt. Har leget et til strømpepinnene mine med utgangspunkt i et mønster på et etui fra Stoff og Stil, men det er forstørret opp og har også fått en ekstra kant oppe for å hindre pinnene i å falle ut. Mønsteret til rundpinneetuiet er fra LilleL på Sykroken.

Strikkepinneetuier_1 Rundpinneetui_1a

Mønster: Omarbeidet fra Stoff og Stil og et fra LilleL

Stoff: Blåe og rødt fra Stoff og Stil og rødt/hvitt Tildastoff fra Panduro.

Sist i denne oppramsingen er siklesmekkene jeg sydde til lillebror i går. Mønsteret er er vel mitt eget da det er basert på en siklesmekke vi hadde fra før av med noen forbedringer :). Da lillebror gulper en del og elsker å spytte ut vann når han drikker er disse geniale. Tror nok det blir noen flere av dem :). undersiden er av fleece og oversiden av bommulsinterlock.

Siklesmekker_1a Siklesmekke_2a

Mønster: eget

Stoff: fleece fra Stoff og Stil, kanin-bommulsinterlock fra JNYdesign og elefant- og ugle-bommulsinterlock fra Jofotex.

3 kommentarer: