torsdag 14. januar 2010

Fleecekjoler/tunikaer *SOLGT*

Jeg har sydd tre fleece kjoler i det siste. Synes de er kjempegode og varme å gå i på denne kalde årstiden. Det gjør jo heller ikke noe at de også er stilige :). Alle tre er til salgs her eller på min butikk på epla

Koksgrå og rosa str M - SOLGTEn deilig og myk fleecekjole i koksgrå polarfleece med detaljer i gammelrosa. Kjolen har en stor hette pyntet med en rosa hjerteapplikasjon og et hjerte på brystet.

Lilla og svart str M *SOLGT*

En deilig og myk fleecekjole i lilla polarfleece med detaljer i svart. Kjolen har en stor hette pyntet med en svart hjerteapplikasjon og et svart hjerte på brystet.Kjolen har også fått et lilla bånd og et svart blondebånd under bringen.Størrelse M, med mål 84 cm rundt bringen og total lengde 100 cm fra skuldrene og ned. Da stoffet er elastisk kan du godt ha mål som er noe større.

Svart og lilla str L/XL *SOLGT*

En deilig og myk fleecekjole i svart polarfleece med detaljer i lilla. Kjolen har en hette pyntet med en lilla hjerteapplikasjon og et lilla hjerte på brystet. Kjolen har også fått et nydelig bånd i svart og sølv under bringen.

2 kommentarer: