fredag 29. januar 2010

Velourkjoler *SOLGT*

Jeg har sydd to velourkjoler i det siste etter eget mønster. Begge er sydd i skikkelig god stretch velour fra JNYdesign/Cetho design. Synes begge har blitt riktig så fine.

En er sydd i rød velour og ermer i mønstret hvit og lilla bomullsjersey. Kjolen har også et nydelig hvitt stjernebånd under midjen og en pynteblomst med en knapp inni. Ermene er vide og har fått en strikk nederst. En riktig flatterende og litt annerledes kjole :). Denne er solgt :).

Den andre velourkjolen er sydd i brun velour med pynt i kremhvit bambusvelour. Nederst på kjolen er det et pyntebånd som går fra hjertet og ned. Kjolen har også et blondebånd i midjen som kan knytes bak, En “enkel” og stilren kjole, som samtidig er elegant. Ble veldig godt fornøyd med begge kjolene :). Jeg tror disse velourkjolene er min favoritt for tiden! Denne brune kjolen er nå også solgt til samme kunde som den første :).

*SOLGT*

Velourkjole_M_1a Velourkjole_M_1d

*SOLGT*

Velourkjole_M_2c Velourkjole_M_2e Velourkjole_M_2a Velourkjole_M_2b

Mønster: eget

Stoffer: Velour fra JNYdesign/Cetho design og stretch jersey fra Stoff og stil

2 kommentarer:

  1. Hei - for noen flotte kjoler! De ser nydelig ut å ha på seg. Likte veldig godt pynten nede på den brune!!! Flotte begge to!

    SvarSlett
  2. Så fine kjoler du har sydd :-)

    SvarSlett