torsdag 18. februar 2010

Strikketopp til storesøster *My girl/jenta mi - eget mønster*

Jeg har strikket ganske mye i det siste. Jeg hadde lyst til å strikke en topp til storesøster som lignet litt på den jeg har strikket til meg selv, men fant ingen mønstre jeg likte og derfor bestemte jeg meg for å lage mitt eget. Dette er en tykk topp, men fordi den ikke har ermer blir den ikke for varm. Den er også god og lang og smal i modellen. Ble veldig godt fornøyd med resultatet. Strikket denne i det tykke, men supermye og deilige garnet Mirasol sulka som består av merinoull, alpakka og silke. Mønsterborden jeg konstruerte er av en jente og hjerter, det skal forestille storesøster, og derfor navnet: my girl eller jenta mi på godt norsk :). Hvis det er ønske om det kan jeg legge ut mønsteret på toppen.

Strikketopp_2a Strikketopp_2c

Garn: Mirasol sulka

Mønster: eget i størrelse 3/4 år!

3 kommentarer:

 1. ÅÅÅÅ den var jo kjempesøt! Det var jammen jenta di også! Ha en fin kveld. Hadde vært kjempegøy om du la ut mønsteret. Har ei jente på 3,5 år som sikkert ønsker seg en slik!

  SvarSlett
 2. Den var kjempe søt =) Vil gjerne strikke det til Elida jente mi på 3år om du legger ut oppskriften!
  Bente

  SvarSlett
 3. Tusen takk for koselige kommentarer :).

  Skal legge ut oppskrift senest i løpet av helga. Tenkte å legge ut oppskrift for andre størrelser også, så må bare regne litt på disse :).

  SvarSlett