søndag 21. februar 2010

Velourkjoler i str M *solgt*

De første to velourkjolene jeg la ut til salgs på epla er nå solgt :). Jeg liker så godt disse kjolene, både å sy og ikke minst å ha dem på. Jeg har derfor sydd to til. Disse to er til salgs gjennom bloggen min eller på epla.

En er sydd i rød velour og ermer i mønstret hvit og lilla bomullsjersey. Kjolen har også et nydelig hvitt blondebånd under midjen, tre heklede lilla blomster på brystet og en pynteblomst med en knapp inni nede på kjolen. Ermene er vide, men samles nede ved hånden med et ribbånd. En riktig flatterende og litt annerledes kjole :)

Rød velourkjole *SOLGT*

Velourkjole_M_3a Velourkjole_M_3e

Den andre kjolen er sydd i sandgrå stretch velour med ermer i mønstret koksgrå og rosa bomullsjersey. Kjolen har også et nydelig rosa/grått pyntebånd under midjen og en pynteblomst med en knapp inni nederst på kjolen. Ermene er vide og strammet inn nede med et rosa ribbånd. En riktig flatterende og litt annerledes kjole :)

Grå velourkjole *SOLGT*

Velourkjole_M_4a Velourkjole_M_4e


2 kommentarer:

 1. Kjempeflotte!!
  Hvordan er det å selge gjennom Epla? Er det greit???

  SvarSlett
 2. Hei
  Synes det er veldig greit. En "taper" jo så klart bortimot 10 % i forhold til å selge gjennom blog og få betaling til konto, da epla skal ha 5% av salgssummen + 5 kr og Paypal skal ha en fastsum pluss prosenter. En får imidlertid profilert produktene sine på et felles sted, så en selger sansynligvis mer enn en ville gjort gjennom kun blog. I tillegg så har kunden en viss sikkerhet da en må legge ved angrefristskjema, så det føles sikkert sikrere for en del å kjøpe der.

  Hvis du har noen ferdigsydde ting, så er det bare å prøve seg vil jeg si, for du syr jo selv veldig fine plagg :).

  SvarSlett