fredag 7. mai 2010

Bursdagsgaver

Storesøster var i to bursdager for to helger siden. En gutt fra barselgruppa fylte tre og en barnehagegutt fylte fem. I den anleding måtte jeg selvfølgelig sy noe. Treåringen fikk cordbukse og T-skjorte. Buksen er sydd i deilig stødig babycord fra Sydilla og lommene er i politibilstoff av Robert Kaufman, også det kjøpt hos Sydilla. T-skjorten er sydd av jersey fra hhv JNY/Cetho og Stoff og Stil. Mønstre fra Ottobre.

CordbukseogT_skjorte_104

Femåringen fikk fikk en genser, også det sydd etter et Ottobremønster. Tror dette gensermønsteret er en favoritt for tiden :). Den er sydd i løve/apejersey og grønn jersey fra JNY/Cetho, litt stripete jersey fra Stoff og Stil og kjempegod Hilcoribb fra Sydilla. En elefantlue sydd for en tid tilbake ble også med i gaven.

Genser_116_1a Lue_1b

Håper gavene falt i smak :)

4 kommentarer:

 1. Her var det mye fint. Et lite spørsmål til deg, har du laget mønsteret selv på de voksenkjolene i velour med hette som du syr? Har vært på utkikk etter ett lignende mønster. ;)

  SvarSlett
 2. Det var noen flotte gaver!!!

  SvarSlett
 3. Tusen takk :)

  Lise: Både fleecekjolene med hette, velourtunikaene med hette og velourkjolene er eget mønster. Har tatt utgangspunkt i noen kjoler jeg likte og justert underveis til jeg ble fornøyd :). Onion og Ottobre har imidlertid mønstre med noe lik fasong, f. eks mønster 2007 fra Onion (selv om dette har raglanermer).

  SvarSlett