mandag 24. mai 2010

Flere fleecekjoler *til salgs*

Selv om varmen nå til dels har kommet, synes jeg det innimellom kan være artig å sy fleecekjoler. De er jo faktisk superpraktiske på kjølige vår- og sommerkvelder. Disse to er til salgs ved å kontakte meg på epost eller i eplabutikken min :).

Fleecekjolen *lyseblå sommerfugl* i str M  – TIL SALGS

Fleecekjole_10a Fleecekjole_10b

En deilig og myk fleecekjole i lyseblå fleece med detaljer i hvitt. Kjolen har en stor hette pyntet med en liten stjerne, en pynteknapp ved halsen og en sommerfugl nede på skjørtet. Det er også pyntet med et stjernebånd nede på skjørtet som skal symbolisere flybanen til sommerfuglen.

Mål: Størrelse M, med mål 82 cm rundt bringen og total lengde 94 cm fra skuldrene og ned. Da stoffet er elastisk kan du godt ha mål som er noe større.

Pris: 900 kr + porto (84 kr)

Fleecekjolen *lilla ugle* i str M – TIL SALGS

Fleecekjole_11a Fleecekjole_11b

En deilig og myk fleecekjole i lilla polarfleece med detaljer i rødt. Kjolen har en stor hette pyntet med en rød hjerteapplikasjon og en ugle nede på skjørtet. Det er også pyntet med en kroklisse nede på skjørtet som skal symbolisere flybanen til ugla. Under brystet er det i tillegg pyntet med et rødt og hvitprikkete bånd.

Mål: Størrelse M, med mål 85 cm rundt bringen og total lengde 97 cm fra skuldrene og ned. Da stoffet er elastisk kan du godt ha mål som er noe større.

Pris: 1000 kr + porto (84 kr)

1 kommentar:

  1. Nydelige kjoler, Rødtopp! Den lyseblå er min favoritt :-D

    SvarSlett